Grönsaksquesadilla

Grönsaksquesadilla
Grönsaksquesadilla med Taleggio och örter
En rätt som passar bra som mellanmål eller bufférätt.

Innehåll 4 port:

200g av Magnihill rotfruktsmix (32109, 33730 Eko)
4 st små tortillabröd
100 g taleggioost
2 dl riven västerbottenost
1/2 kruka färsk oregano
1/2 kruka färsk dragon
Salt och vitpeppar

Hacka de färska örterna, stek rotfrukterna på medelhög värme tills de är mjuka, ca 3 minuter.
Tillsätt örterna och smaka av med salt och vitpeppar.
Fördela sedan grönsakerna på två av tortillabröden.
Skär taleggion i små tärningar och fördela tillsammans med Västerbottenosten över grönsakerna.
Lägg till sist på de kvarvarande bröden som lock och stek kakan på svag värme tills osten smält.

Dela sedan upp kakan i tårtbitar och det är klart att serveras.

Recept framtaget av Jeff Wehlin
Foto: Charlotta Lingwall

Print Friendly, PDF & Email