Rustik bondomelett


Rustik bondomelett med potatis och rostade grönsaker.

Innehåll 4 port:
500g Magnihill ugnsgrönsaker med potatisklyftor (32122)
6 ägg
1 dl standardmjölk
100g lagrad prästost
salt och peppar

Till garnering:
tomater, gräslök, gurka, rädisor

Vispa ihop ägg och mjölk med den rivna osten och krydda med salt och peppar.
Stek grönsakerna i en panna med lite olja.
Häll därefter äggsmeten på grönsakerna och rör försiktigt tills massan har stelnat.
Arrangera de skurna garnityrgrönsakerna ovanpå omeletten och servera hela härligheten i pannan på bordet.

Servera med ett grovt rågbröd och en god lagrad ost.

Tips! Tillsätt gärna lite grovskuren bacon när du steker grönsakerna
för en god rökig smak.

Recept framtaget av: Jeff Wehlin
Foto: Charlotta Lingwall

Print Friendly, PDF & Email