Menu
Nyheter

Gott tips!

Ni har väl inte missat våra goda tips? Enkelt, snabbt och lätt är här några exempel på vad du kan göra med några utvalda Magnihill produkter.

GRILLMIX. Stek grillmixen i smör eller olja på hög värme i ca. 10 min. Smula ner fetaost, ringla lite olivolja över och smaka av med flingsalt och peppar. Servera till en grillad köttbit. Enkelt och ljuvligt gott!

EDAMAMEBÖNOR – supergoda och nyttiga snacks! Edamamebönor är rika på protein. Ät som snacks – strö över lite havssalt och servera som snacks i en skål. När man äter dem trycker man ut bönorna ur skidorna. Själva skidorna bör inte ätas. Bönorna passar också utmärkt att ha i sallader.

SUGAR SNAP PEAS. Fräscht, enkelt och gott – dippa våra sugar snap peas i en god dippsås gjord på yoghurt och fetaost. Eller fräs dem i olivolja, strö över rostade pinjenötter och havssalt och servera till en grillad köttbit.

TROPISK FRUKTMIX. Perfekt att mixa och göra goda drinkar eller smoothies av. (se recept på smoothie) Eller använd som bas till en fruktsallad. Vår exotiska fruktmix passar också fint att dippa i en chokladfondue. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.