Menu
Nyheter

Nyttiga och goda bondbönor

Magnihills bondbönor är skalade och förvällda/förkokta och kan därmed användas direkt i sallader och andra rätter. Där finns dock ett tunt skal kvar som sitter på innerbönan vilket vi nu fått frågor om huruvida det är ok att äta bönan med detta skal på. Man kan utan problem äta bondbönorna med detta tunna skal på. Detta då bondbönorna är skalade och förkokta.

Prova gärna en god och nyttig förrätt som vi tipsar om på vår konsumentförpackning med bondbönor:

Stöt Magnihills gröna bondbönor och gröna ärter i en mortel tillsammans med några kvistar mynta och olivolja. Blanda ner lite riven parmesanost och lite citronsaft. Smaka av med salt och peppar och servera på en skiva grillat lantbröd med mozzarella ost och sallad eller ärtskott.

Vill ni läsa om bondbönans historia kan ni klicka här.

Prova gärna vår goda gryta med bondbönor, för recept klicka här.

bondbonor