Menu
Konsument / Nyheter / Recept / Storhushåll & Industri

Gott tips & nyttigt snacks inför helgen

EDAMAMEBÖNOR – supergoda och nyttiga snacks! Edamamebönor är rika på protein. Ät som snacks – strö över lite havssalt och servera som snacks i en skål. När man äter dem trycker man ut bönorna ur skidorna. Själva skidorna bör inte ätas. Bönorna passar också utmärkt att ha i sallader.

SUGAR SNAP PEAS. Fräscht, enkelt och gott – dippa våra sugar snap peas i en god dippsås gjord på yoghurt och fetaost. Eller fräs dem i olivolja, strö över rostade pinjenötter och havssalt och servera till en grillad köttbit.

GRILLMIX Stek grillmixen i smör eller olja på hög värme i ca. 10 min. Smula ner fetaost, ringla lite olivolja över och smaka av med flingsalt och peppar. Servera till en grillad köttbit. Enkelt och ljuvligt gott!

Fråga efter produkterna på CityGross, Matrebellerna, Matöppet, Vinn Stormarknad, ICA Maxi och Maximat.
Våra produkter finns även att köpa via nätet på Ekodirekt och Mathem.

Se hela vårt sortiment till konsument här.