oktober 2025
- 28: Svensk ekologisk strimlad potatis KRAV – en av våra mest efterfrågade nyheter!
- 23: Magnihills Ärtodlarträff 2026 – anmäl dig idag!
- 21: Samarbete för hållbar morotsodling
- 10: När hållbarhet möter produktion – vår satsning med CoolSaver
- 08: Månadens leverantör hos Martin & Serveras Utvalt med omsorg
- 02: Vi söker odlare av KRAV-ärter
september 2025
augusti 2025
juli 2025
juni 2025
- 26: Ärtskörden är igång, i dag producerar vi ekologiska ärter!
- 24: Ärterna är på gång!
- 19: Vi önskar er en glad midsommar
- 16: Ärtskörden börjar efter midsommar
- 05: Ärtfält i juni
maj 2025
- 23: Årets Företagare 2025
- 23: Vi firar 25 år på den danska marknaden
- 09: Besök på ett av våra potatisfält
april 2025
- 29: KRAV fyller 40 år!
- 24: Matdagen 2025 – för en tryggare svensk livsmedelsförsörjning
- 17: Vi önskar en glad och smakrik påsk
- 11: Framtiden spirar – ärtsådden är igång!
- 08: Leveranser under påskveckan
- 01: Vårsoppa med soppgrönsaker & vitlöksstekt jordärtskocka
mars 2025
- 20: Låt oss tillsammans skapa framtidens måltider
- 19: Från jord till färdig produkt – kvalitet i varje steg.
- 12: Nyheter våren 2025
februari 2025
januari 2025
- 23: Ny receptsamling våren 2025
- 17: Vi ses på Fastfood & Café Restaurant Expo (FFCR) i Stockholm 29-30 januari
- 10: Recept på kalljästa morotsfrallor
december 2024
november 2024
- 29: Vi bjuder in till frukost tillsammans med Ekologiska Lantbrukarna
- 28: Video: Effektiviseringar i fabriken som sparar energi & pengar
- 19: Vi söker KRAV-odlare
- 08: Nominerad till Helsingborgs stads miljöpris
- 06: Ny lastbil med morötter
oktober 2024
- 26: Potatisens dag
- 17: Offentliga måltidens dag
- 15: Nytt recept: Pumpa- & morotssoppa
- 09: Sopptider
- 04: Ny receptsamling med mustiga recept för hösten & vintern
september 2024
augusti 2024
- 26: Rapport från ett av våra morotsfält
- 23: Video: Nyskördade ärter direkt från fältet
- 09: Krämig jordärtskocksdipp / crème
juli 2024
juni 2024
maj 2024
- 24: Vår kära VD fick ta emot Helsingborgsmedaljen
- 22: Vi firar biologiska mångfaldens dag!
- 17: Rapport från våra ekologiska KRAV-odlade ärtfält
- 16: Vi byter bank till Nordea och har tecknat avtal med Finqr för hantering av krav
- 13: Nyhet! Bärmix med mango är numera KRAV-märkt
- 03: Ny receptsamling vår/sommar 2024
april 2024
- 30: Nytt recept: Sallad med rostad haricot verts, broccoli, gulbeta och potatis
- 16: Bäst före, ofta bra efter
- 12: Intervju med vår VD & ägare Wiveca Almgren
mars 2024
- 28: Glad Påsk!
- 14: Leveranser & beställningar under påskveckan
- 08: Kickoff med Ekologiska Säljbolaget
februari 2024
- 29: Ledig tjänst: Vi söker odlingsansvarig!
- 26: Ny version av vår receptsamling med fokus på vegetariska, smakrika & prisvärda recept
- 26: Intervju med VD Wiveca: Hur är vår beredskap?
- 13: Svenska ekologiska nyheter
- 03: Vi bidrar med morötter till morotskaka i samarbete med Klimatavtal Helsingborg
- 01: Välj vego! Vegetariska dagen
januari 2024
- 29: Vi ses på Fastfood & Café i Stockholm – anmäl dig för fri entré
- 18: Nyheter hos Mathem.se
- 09: Våra nya system är i full gång!
- 02: Vi har stängt 2-3 januari 2024 p g a systembyte
december 2023
- 27: God fortsättning! Nytt recept på brysselkål med rostad potatis
- 13: Information om leverans under jul & nyår
- 08: Vi stödjer barncancerfonden
- 05: Nytt recept: Rostad palsternackssoppa med fräst äpple samt ädelost
september 2023
- 19: Mer svensk mat på tallriken
- 08: Extra priser på ekologiskt och svenskt under EKO-september och Från Sverige-veckorna
- 04: EKO-September
augusti 2023
- 30: Morotsskörd
- 21: Trädgårdsdagarna på Sofiero Slott med tema ”Picknick i kunglig miljö”
- 17: Fryst är fräscht. Länge.
juni 2023
- 28: Ärtskörden 2023 är i gång!
- 23: Organic Sweden stärker styrelsen med vår VD Wiveca Almgren
- 22: Glad midsommar!
maj 2023
- 22: I dag firar vi biologiska mångfaldens dag
- 16: Gott, enkelt och prisvärt
- 15: Härligt läskande rabarberlemonad
- 05: Pannacottapaj med passionsfrukt och mangospegel (lowcarb)
- 04: Sådden är i full gång
april 2023
- 25: Recept: Tisdagssoppa med Pyttrotfrukter
- 21: Palsternacka
- 14: Nytt recept: Jordärtskocksgratäng med ugnsbakad lax och sauterade rotfrukter
- 05: Glad påsk önskar vi med recept på mangoglass
mars 2023
- 29: Vi ses på Kostdagarna 30-31 mars på Malmömässan
- 21: Nytt recept: Palsternackspytt med grillad Salsiccia & senapskräm
- 08: Helsingborgs klimatavtal är signerat!
- 03: Rekord för produktion av solel
februari 2023
januari 2023
december 2022
- 19: KRAV-märkt på julbordet
- 16: Så lagar du vår brysselkål till jul
- 13: Vi stödjer Barncancerfonden
- 08: Picklad sockerbeta med stjärnanis – ett utmärkt KRAV-märkt val till julbordet
- 05: Leveranser under jul & nyår
- 02: Glad andra advent
november 2022
- 28: Wokmix Hong Kong KRAV blir lite mindre färgglad – men precis lika god
- 25: Vår solcellspark är i full gång
- 22: Ny återförsäljare! Välkommen Larsviken
oktober 2022
september 2022
- 21: Från Sverige-veckorna: viktigt att värna om den svenska matproduktionen
- 19: Veganska rödbetsburgare i samarbete med Jävligt gott
- 02: EKO-september
augusti 2022
juli 2022
- 27: Månadens nyhet hos Svensk Cater: Falafel EKO på kampanj!
- 20: Nytt recept: Ananas- & havtornsmoothie med granatäpplekärnor
- 01: Nytt recept i samarbete med receptkreatör Louise Bondebjer – Ugnsrostade rotfrukter
juni 2022
- 30: Ärtskörden är igång!
- 23: Glad midsommar!
- 13: Nyhet! Ekologiska KRAV-märkta jordgubbar i ny förpackning
maj 2022
april 2022
- 21: Nytt recept: Glutenfria veganska jordgubbsbollar på KRAV-märkta jordgubbar
- 20: Tack för alla fina möten på Gastro Nord 2022
- 13: Glad påsk!
- 12: Nya produkter och ny design på ekologiska sortimentet till konsumenter
- 04: Vi ses på GastroNord den 5-7 april
- 01: Kostdagarna 2022 + recept
mars 2022
- 29: Mylla.se + Magnihill
- 23: Nytt recept – Vegetarisk falafelbowl
- 11: Artikel om Magnihill i tidningen Land: Mer svensk mat på tallriken!
- 03: Kampanj på ekologisk glutenfri Falafel
februari 2022
- 19: Från Sverige artikel om Magnihill
- 19: Havtorn – fullproppat med vitaminer
- 10: Vi firar baljväxternas dag!
januari 2022
december 2021
- 20: God grön jul!
november 2021
oktober 2021
- 21: I dag hyllar vi offentliga måltider!
- 19: Säsong för pumpa! Recept på halloween-, pumpa & morotssoppa
- 14: Film från morotsupptagning i Löddeköpinge, Skåne
september 2021
- 27: Magnihill i samarbete med KRAVs Foodtruck
- 24: Våra fantastiska svenska produkter
- 21: Svenska ekologiska Wokgrönsaker
- 16: Varför ekologisk och KRAV-märkt frukt & grönt?
- 01: Äntligen EKO-september och rotfruktssäsong!
augusti 2021
- 31: Ärtskörden är över, rotfruktssäsongen börjar!
- 06: Vegetarisk ekologisk pytt i panna : Pyttrotfrukter svenska KRAV
juli 2021
- 29: Film från ärtskörden
- 23: Nyttig och snabb ekologisk smoothie eller sorbet av Ekotipset
- 07: Hallonskörd i Serbien
juni 2021
- 28: Nu är ärtskörden igång!
- 23: Ärtskörden börjar efter midsommar
- 18: Just nu på kampanj: Ekologisk Rabarber KRAV
- 10: Ekologiskt KRAV-ärtfält i full blom
- 01: Lund är vinnare i Ekomatsligan & Malmö är bästa klimateko kommun 2021
maj 2021
- 27: Nyhet! Pyttrotfrukter svenska KRAV finns nu hos Menigo och Martin & Servera
- 21: Hallonodlingar i Serbien
- 07: Ny sortimentslista på Magnihills 100% svenska ekologiska och konventionella grönsaker & bär
- 05: Somrig smoothie på Magnihills ekologiska jordgubbspuré
april 2021
- 22: Earth day – vi har insett kraften & möjligheterna i det lilla…
- 12: Nyhet! Vegetarisk pytt med svenska ekologiska rotfrukter
- 09: Ombyggnad i fabriken
- 04: Morotens dag
mars 2021
- 25: Våfflor med Magnihills bär
- 24: Leveranser & beställningar under påskveckan
- 19: Våra svenska färgrika grönsaksblandningar
- 03: Magnihill ingår nytt samarbete med Ekologiska Säljbolaget
januari 2021
- 22: Vinnare i Magnihills ekologiska recepttävling
- 19: Ekologisk recepttävling: Semifinalister
- 14: Rotfruktschutney med tortillachips
december 2020
- 29: Magnihill vill inspirera till att odla mer i Sverige
- 20: Nyhet! Ekologisk glutenfri Falafel
- 18: Vegoguiden för hållbara gröna val
- 17: God grön jul & gott nytt år
november 2020
- 30: Kampanj v.49 på bär & frukt hos Mathem
- 26: Ekologiska recepttävlingen: Ekomatcentrum samarbetar med Magnihill
- 24: Magnihill hjälper till att hålla cancer borta från barn. Vi stödjer Barncancerfonden
- 12: Nyhet! Ekologiska Björnbär KRAV
oktober 2020
- 26: Tävla & vinn med Magnihill
- 15: Offentliga måltidens dag
- 13: Orientalisk pumpa & morotssoppa
- 06: Från Sverige-veckan
- 02: #WorldVeggieDay
september 2020
- 29: Internationella matsvinnsdagen
- 28: 5 skäl att välja djupfrysta ekologiska produkter
- 22: Just nu: Kampanj på EKO puréer – gör en snabb & nyttig broccolisoppa
- 18: Ekologisk svensk Palsternacka
- 10: Från Sverige
- 03: Helt enkelt EKO
augusti 2020
juli 2020
juni 2020
maj 2020
april 2020
- 29: Nyhet! Ekologiska svenska wokgrönsaker KRAV
- 27: Leverans under vecka 18
- 24: Ny återförsäljare: Hemköps e-handel
- 22: Nya återförsäljare
- 17: Magnihill gård – sedan 1957
- 07: Ang. vädjan till butikerna om att stötta svenska små matproducenter
- 03: Utlastning & leveranser i påskveckan
- 01: Ekologisk Lökpuré på kampanj!
mars 2020
- 30: Nu har vi börjat så ärter!
- 25: Vädjan till butikerna: stötta svenska små matproducenter
- 24: Nyhet! Sommarbär KRAV hos Mathem
- 20: Information från Livsmedelsföretagen angående coronakrisen.
- 19: Viktig information med anledning av Coronaviruset (covid-19)
- 06: Frozen food day – varför djupfryst?
- 04: Magnihills ekologiska hallonpuré finns på lager igen
februari 2020
januari 2020
- 21: Ekologiska nyheter våren 2020
- 17: Klimatsmart guacamole med ekologiska svenska ärter
- 08: Magnihill väljer ursprungsmärkt el
december 2019
november 2019
september 2019
- 25: Nytt recept: Yoghurtglass med sockerbeta
- 18: EKO-september: Vi tänker ekologiskt!
- 11: Rotfruktsäsongen är igång!
augusti 2019
juli 2019
- 31: Nyhet! Ärter, majs, paprika KRAV
- 26: Mitt i ärtskörden
- 16: Nytt recept: Världens godaste jordgubbsglass på endast 3 ingredienser
maj 2019
april 2019
- 30: Nyttig EKO sorbet med endast två ingredienser.
- 24: Ny återförsäljare: Rigtig mad – riktig mat på danska.
- 12: Glad påsk!
- 10: Kampanjpris på puréer
- 04: Internationella morotsdagen
mars 2019
februari 2019
januari 2019
- 21: Fastfood & Café 2019
- 15: Nyhet! Varsamt passerade lösfrysta ekologiska puréer
- 09: Våra goda hallon till kampanjpris
december 2018
oktober 2018
september 2018
augusti 2018
juli 2018
juni 2018
maj 2018
- 30: 20 000 nya medarbetare & en drottning!
- 15: Nyttig och somrig smoothieglass
- 07: Nyhet! Ekologiska lösfrysta puréer
april 2018
- 27: Vi vann bästa monter!
- 24: GastroNord i Stockholm
- 12: Nyhetsbrev och gratis biljetter till Gastro Nord
- 05: Internationella morotsdagen
- 04: Vi syns på GastroNord den 24-27 april
mars 2018
- 29: Glad Påsk!
- 09: En historisk dag i Findus gamla fabrik
- 05: Ekologiska nyheter Storhushåll
- 02: Recept: Jordärtkockssoppa
februari 2018
januari 2018
december 2017
november 2017
- 29: Nyhet! EKO Puréer från Magnihill
- 27: Beställningar och utleveranser under jul/nyår
- 10: Nordic Organic Food Fair 2017
oktober 2017
september 2017
- 26: EKO Smoothies
augusti 2017
juli 2017
juni 2017
maj 2017
april 2017
mars 2017
februari 2017
januari 2017
- 27: Ekologiska nyheter
- 23: Instagram: direkt från råvaruintaget
- 05: Mässa: Fastfood & Café i Stockholm
december 2016
november 2016
oktober 2016
september 2016
- 23: Nyskördade morötter
- 09: Våra ekologiska svenska ärter i Linas matkasse
- 08: Svenska konsumenter köper mest ekologiskt i världen!
augusti 2016
maj 2016
april 2016
mars 2016
- 24: Glad Påsk!
- 23: Nya ekologiska konsumentprodukter
- 15: Vi satsar vidare, bygger ny lagerhall
- 14: Mathem utökar sitt sortiment från Magnihill
- 08: Nyhet! Vi utökar vårt ekologiska konsumentsortiment.
januari 2016
- 28: Ekologiskt fortsätter att öka i Sverige – Magnihill har 40% ekologiskt 2015, målet är 50% för 2016!
- 22: Magnihill i vinterskrud
- 21: Vår historia
december 2015
- 18: I år stödjer vi Jonsters Charity
- 17: Öppettider under jul & nyår 2015
- 08: EKO vitaminboost med Magnihills produkter
oktober 2015
september 2015
- 29: Vårt ekologiska sortiment finns nu hos ICA
- 10: Nyhet! Ekologiska Lingon
- 03: Ekologiska nyheter hösten 2015
augusti 2015
juni 2015
maj 2015
- 21: Litet & Gott – ett nytt koncept för små måltider på sjukhus
- 19: Matkärlek
- 12: Pressmeddelande – Frysta hallon i storhushållsförpackning 2500 g med Lot nr 20022001 återkallas av Magnihill
april 2015
- 24: Danmark bättre än Sverige på ekologiskt
- 23: Ekologiska nyheter våren 2015
- 23: Magnihill stängt 15 maj
- 21: Nytt recept på morotsmarinad med apelsin & timjan
- 15: Laga rätt, maxa näringen!
- 10: Svensk klyftpotatis EKO
mars 2015
februari 2015
- 17: Ekologiska grönsaker säljer som aldrig förr
- 12: Magnihill på Biofach
- 11: Ekomat ökar mest på förskolorna i Helsingborg
januari 2015
- 29: Rekord ekoökning i Sverige 2014 – Magnihills breda ekologiska utbud fortsätter att växa!
- 16: Vi fortsätter öka på eko och söker nya odlare!
- 12: Företagsstjärna till Magnihill
- 07: Från skiss till verklighet
- 02: God fortsättning
december 2014
oktober 2014
september 2014
augusti 2014
juli 2014
juni 2014
maj 2014
- 26: Konsument: Kampanj på M.A.T. och Netto
- 22: På mässa i Amsterdam
- 16: Nytt ekologiskt butikssortiment
- 06: Varför djupfryst?
april 2014
mars 2014
- 31: Nyhetsbrev
- 17: Magnihill på Foodexpo
- 11: Kampanj hos Netto
- 07: Konsument: Vårnyhet – Hallon & Mango
februari 2014
januari 2014
december 2013
november 2013
oktober 2013
september 2013
augusti 2013
juli 2013
juni 2013
- 07: Glad sommar
maj 2013
- 31: Uppdaterad information om frysta jordgubbar
- 23: Ny information om djupfrysta bär
- 20: Magnihill ökade EKO försäljning med 10 procent
april 2013
- 24: Magnihill på mässa i Lund
- 22: Magnihill på mässa i Fredericia
- 16: Fortsatt ökning för ekomat
- 12: Magnihills djupfrysta bär
- 05: Härlig broccoli
mars 2013
- 26: Glad påsk!
- 19: Magnihill i pressen
- 12: Mässa i Jönköping
- 11: Goda och nyttiga ärter
- 04: Magnihill i pressen
februari 2013
- 25: Magnihill deltar på Copenhagen Food Fair
- 25: Danska mästerskapen i skills/yrkesfärdigheter
- 14: Magnihill på BioFach mässan i Nürnberg
januari 2013
- 31: Magnihill pristagare vid årets Ekogala
- 22: Magnihill nominerad till ”Årets mylla till hylla” – pris
- 08: Intresset för ekologiskt ökar
- 03: Kockens Utvalda – Ekologiska grönsaker i smart förpackning
december 2012
november 2012
oktober 2012
september 2012
juli 2012
- 24: Dagens skörd
- 11: Ärtskörden är igång
juni 2012
maj 2012
- 22: Nytt recept: Grön ärtsoppa
- 15: Kampanj City Gross v.20
- 08: Nytt recept: Läskande LCHF-glass
- 04: Årets första ärtskott
april 2012
- 11: Bocuse d’Or mässan
- 10: Magnihill 55 år!
- 05: Glad Påsk!
- 03: Kampanj v. 14 City Gross
februari 2012
- 28: Nyheter till konsument
- 27: Kampanj City Gross
- 21: Sätt färg på moset
- 16: BioFach 2012
- 09: Lansering av bär hos COOP
- 08: Vilda blåbär
- 03: Kampanj City Gross v.5
januari 2012
december 2011
november 2011
- 24: Recept: Paprikasoppa
- 18: Djupfrysta grönsaker hyllas i Danmark
- 11: Nyhet! Receptbanken är omgjord.
- 10: Ärtor medicin mot växthuseffekten.
- 06: Gott tips! Bondbönor.
oktober 2011
september 2011
- 28: Nytt recept: Rotfruktschutney
- 27: Nytt recept: Lime & örtbakad lax
- 27: Magnihill utreder möjligheterna med biogas
- 22: Nytt recept: Sallad med rödbetsstrimlor
augusti 2011
juli 2011
- 30: Mer grönsaker ger bättre betyg
- 21: Nytt recept: Evas marmelad
- 05: Nytt recept: god Smoothie
- 04: Anticancer-diet
- 01: Mat bättre än piller
juni 2011
- 27: Startskottet för årets ärtsäsong har gått
- 27: Nytt recept: Gryta med bondbönor & rotfrukter
- 23: Trevlig Midsommar
- 20: Hur tillreda grönsaker för barn?
- 16: Nytt recept: Snabb pizza
- 13: Bär motverkar cancer
maj 2011
- 24: Kvartalsrapport: Magnihill ökar 11 procent
- 20: Obetydlig risk att smittas av dvärgbandmask
- 06: Blåbär – för hälsan och den goda smaken
april 2011
februari 2011
- 26: Nyheter från Magnihill
- 25: Släng inte maten
- 25: Information om dvärgbandmask
- 14: Frysta grönsaker nyttigare än färska
- 13: Djupfryst ökar
januari 2011
december 2010
november 2010
september 2010
juli 2010
- 18: Ärtsäsongen 2010
- 18: Produktnyheter
juni 2010
- 17: Håll formen under sommaren
- 17: Information om pågående & kommande aktiviteter på Magnihill
- 04: Magnihill i varumärkesregistret
maj 2010
- 31: Ät nyttigare – köp djupfryst!
- 28: Djupfryst lika nyttigt som färskt
- 24: Magnihill stängt för utbildning från kl 12.00 den 28/5
april 2010
mars 2010
- 23: Glad Påsk!
februari 2010
januari 2010
december 2009
september 2009
juli 2009
maj 2009
april 2009
- 05: BRC Certifiering
februari 2009
- 05: BioFach 2009
oktober 2008
september 2008
- 08: Brist trots utökad ekologisk jord
- 08: Ekologiskt odlade grönsaker efterlyses
- 03: Ekologiskt dubblade i värde på Magnihill
augusti 2008
juli 2008
maj 2008
april 2008
mars 2008
januari 2008
mars 2007
- 05: Forskning SLU
