Menu

Ekologisk Wokmix KRAV

Ekologisk Wokmix med förvällda morötter, palsternackor, broccoli och haricots verts. Broccolin har en skyddande vattenglasering.
Grönsakerna i vår ekologiska wokmix är en härlig blandning av nyttiga och goda grönsaker.

Morötter och palsternackor kommer från odlingar i Skåne och Halland, där vi valt ut smakrika sorter som Sirkana, Bentley och Yellowstone för morötterna, och Gladiator och Albion för palsternackorna. Vår broccoli kommer från de bästa ekologiska odlingarna i Spanien. De haricot verts vi valt ut kommer från odlingar i norra Holland och Tyskland där lokala odlare har stor kunskap om ekologisk odling.

Grönsakerna skördas med omtanke och transporteras direkt till fabriken med lastbil där de tvättas, putsas och kontrolleras för att sedan skäras till lämpligt snitt. Efter detta förvälls de varsamt och fryses direkt.

Färska råvaror är känsliga och kan lätt skadas vid långa transporter. Våra råvaror skördas när de är som bäst och fryses direkt efter skörd. Därmed bevarar vi allt det goda och nyttiga hela vägen hem till dig. Nu kan du ha färskfrysta, rensade grönsaker, frukt och bär hemma i frysen hela året. Bekvämare kan det inte bli.