Kvalitet & Miljö

Kvalitet och miljö står i centrum på Magnihill. En stor del av vår egen produktion består av KRAV-odlade produkter som bland annat används som ingredienser i barnmat, färdigmat, drycker, puréer och såser. Det ställer stora krav på kvalitet och miljö i alla led – från frö och odling till produktion, frys, pack och lager. Bland annat kan du i våra produkter spåra ursprung och ingredienser ända tillbaka till jorden de vuxit i. För att ytterligare säkra spårbarheten är det Magnihill som beställer fröerna åt odlaren.

En annan viktig tanke på Magnihill är att ingenting ska gå till spillo.  Till exempel går vårt organiska avfall till jordförbättring på våra närliggande bönders åkrar.

Magnihill är certifierade enligt BRC och KRAV vilket bland annat innebär kvalitetskontroller fyra gånger per skift och löpande revisioner under året. 

BRC certifikat »
BRC certifikat Traded Goods »

KRAV certifikat »
EU certifikat »

Magnihills certifierade KRAV produkter »
Magnihills certifierade EU produkter »

Vår miljöpolicy »

GMO policy (sv) »

 

 


Våra blanketter och vårt informationsmaterial är i pdf-format och kräver ett separat visningsprogram, exempelvis Adobe Reader (gratis). Det kan du hämta här.

Ladda ner Adobe Reader

Om du får problem att öppna dokumenten: klicka på länken, välj Spara som… för att spara ner och läsa från din egen dator.