Vaniljkesella med jordgubbspuré

Innehåll 10 portioner:
250 g Magnihill Jordgubbspuré KRAV (33648)
100 g Magnihill Mango tärnad EKO (33628)
3 dl kesella/kvarg
40 g strössel på lika delar havregryn, pumpafrö, kokos
40 g florsocker
20 g vaniljsocker
1 st. limeskal, rivet
grön tabasco

Rosta havregryn, krossade pumpakärnor och kokosflingor i torr panna tills de är gyllenbruna. Låt svalna.
Tina jordgubbspuré och hetta upp den. Låt därefter svalna i kyl.
Blanda kesella med florsocker, vaniljsocker och riv. limeskal över. Smaka av med några stänk grön Tabasco.
Spritsa eller klicka kesellakrämen i passande formar.
Toppa med jordgubbspuré, tärnad mango och strössel.

Recept framtaget i samarbete med Kurt Weid
Foto: Charlotta Lingwall