januari 2021
december 2020
- 29: Magnihill vill inspirera till att odla mer i Sverige
- 20: Nyhet! Falafel EKO
- 18: Vegoguiden för hållbara gröna val
- 17: God grön jul & gott nytt år
november 2020
- 30: Kampanj v.49 på bär & frukt hos Mathem
- 26: Ekologiska recepttävlingen: Ekomatcentrum samarbetar med Magnihill
- 24: Magnihill hjälper till att hålla cancer borta från barn. Vi stödjer Barncancerfonden
- 12: Nyhet! Ekologiska Björnbär KRAV
oktober 2020
- 26: Tävla & vinn med Magnihill
- 15: Offentliga måltidens dag
- 13: Orientalisk pumpa & morotssoppa
- 06: Från Sverige-veckan
- 02: #WorldVeggieDay
september 2020
- 29: Internationella matsvinnsdagen
- 28: 5 skäl att välja djupfrysta ekologiska produkter
- 22: Just nu: Kampanj på EKO puréer – gör en snabb & nyttig broccolisoppa
- 18: Ekologisk svensk Palsternacka
- 10: Från Sverige
- 03: Helt enkelt EKO
augusti 2020
juli 2020
juni 2020
maj 2020
april 2020
- 29: Nyhet! Ekologiska svenska wokgrönsaker KRAV
- 27: Leverans under vecka 18
- 24: Ny återförsäljare: Hemköps e-handel
- 22: Nya återförsäljare
- 17: Magnihill gård – sedan 1957
- 07: Ang. vädjan till butikerna om att stötta svenska små matproducenter
- 03: Utlastning & leveranser i påskveckan
- 01: Ekologisk Lökpuré på kampanj!
mars 2020
- 30: Nu har vi börjat så ärter!
- 25: Vädjan till butikerna: stötta svenska små matproducenter
- 24: Nyhet! Sommarbär KRAV hos Mathem
- 20: Information från Livsmedelsföretagen angående coronakrisen.
- 19: Viktig information med anledning av Coronaviruset (covid-19)
- 06: Frozen food day – varför djupfryst?
- 04: Magnihills ekologiska hallonpuré finns på lager igen
februari 2020
januari 2020
- 21: Ekologiska nyheter våren 2020
- 17: Klimatsmart guacamole med ekologiska svenska ärter
- 08: Magnihill väljer ursprungsmärkt el
december 2019
november 2019
september 2019
- 25: Nytt recept: Yoghurtglass med sockerbeta
- 18: EKO-september: Vi tänker ekologiskt!
- 11: Rotfruktsäsongen är igång!
augusti 2019
juli 2019
- 31: Nyhet! Ärter, majs, paprika KRAV
- 26: Mitt i ärtskörden
- 16: Nytt recept: Världens godaste jordgubbsglass på endast 3 ingredienser
maj 2019
april 2019
- 30: Nyttig EKO sorbet med endast två ingredienser.
- 24: Ny återförsäljare: Rigtig mad – riktig mat på danska.
- 12: Glad påsk!
- 10: Kampanjpris på puréer
- 04: Internationella morotsdagen
mars 2019
februari 2019
januari 2019
- 21: Fastfood & Café 2019
- 15: Nyhet! Varsamt passerade lösfrysta ekologiska puréer
- 09: Våra goda hallon till kampanjpris
december 2018
oktober 2018
september 2018
augusti 2018
juli 2018
juni 2018
maj 2018
- 30: 20 000 nya medarbetare & en drottning!
- 15: Nyttig och somrig smoothieglass
- 07: Nyhet! Ekologiska lösfrysta puréer
april 2018
- 27: Vi vann bästa monter!
- 24: GastroNord i Stockholm
- 12: Nyhetsbrev och gratis biljetter till Gastro Nord
- 05: Internationella morotsdagen
- 04: Vi syns på GastroNord den 24-27 april
mars 2018
- 29: Glad Påsk!
- 09: En historisk dag i Findus gamla fabrik
- 05: Ekologiska nyheter Storhushåll
- 02: Recept: Jordärtkockssoppa
februari 2018
januari 2018
december 2017
november 2017
- 29: Nyhet! EKO Puréer från Magnihill
- 27: Beställningar och utleveranser under jul/nyår
- 10: Nordic Organic Food Fair 2017
oktober 2017
september 2017
- 26: EKO Smoothies
augusti 2017
juli 2017
juni 2017
maj 2017
april 2017
mars 2017
februari 2017
januari 2017
- 27: Ekologiska nyheter
- 23: Instagram: direkt från råvaruintaget
- 05: Mässa: Fastfood & Café i Stockholm
december 2016
november 2016
oktober 2016
september 2016
- 23: Nyskördade morötter
- 09: Våra ekologiska svenska ärter i Linas matkasse
- 08: Svenska konsumenter köper mest ekologiskt i världen!
augusti 2016
maj 2016
april 2016
mars 2016
- 24: Glad Påsk!
- 23: Nya ekologiska konsumentprodukter
- 15: Vi satsar vidare, bygger ny lagerhall
- 14: Mathem utökar sitt sortiment från Magnihill
- 08: Nyhet! Vi utökar vårt ekologiska konsumentsortiment.
januari 2016
- 28: Ekologiskt fortsätter att öka i Sverige – Magnihill har 40% ekologiskt 2015, målet är 50% för 2016!
- 22: Magnihill i vinterskrud
- 21: Vår historia
december 2015
- 18: I år stödjer vi Jonsters Charity
- 17: Öppettider under jul & nyår 2015
- 08: EKO vitaminboost med Magnihills produkter
oktober 2015
september 2015
- 29: Vårt ekologiska sortiment finns nu hos ICA
- 10: Nyhet! Ekologiska Lingon
- 09: På mässa + recept på rödbetstzatziki
- 03: Ekologiska nyheter hösten 2015
augusti 2015
juni 2015
maj 2015
- 21: Litet & Gott – ett nytt koncept för små måltider på sjukhus
- 19: Matkärlek
- 12: Pressmeddelande – Frysta hallon i storhushållsförpackning 2500 g med Lot nr 20022001 återkallas av Magnihill
april 2015
- 24: Danmark bättre än Sverige på ekologiskt
- 23: Ekologiska nyheter våren 2015
- 23: Magnihill stängt 15 maj
- 21: Nytt recept på morotsmarinad med apelsin & timjan
- 15: Laga rätt, maxa näringen!
- 10: Svensk klyftpotatis EKO
mars 2015
februari 2015
- 17: Ekologiska grönsaker säljer som aldrig förr
- 12: Magnihill på Biofach
- 11: Ekomat ökar mest på förskolorna i Helsingborg
januari 2015
- 29: Rekord ekoökning i Sverige 2014 – Magnihills breda ekologiska utbud fortsätter att växa!
- 16: Vi fortsätter öka på eko och söker nya odlare!
- 12: Företagsstjärna till Magnihill
- 07: Från skiss till verklighet
- 02: God fortsättning
december 2014
oktober 2014
september 2014
augusti 2014
juli 2014
juni 2014
maj 2014
- 26: Konsument: Kampanj på M.A.T. och Netto
- 25: Angående nyligen gjorda reklamationer
- 22: På mässa i Amsterdam
- 16: Nytt ekologiskt butikssortiment
- 06: Varför djupfryst?
april 2014
mars 2014
- 31: Nyhetsbrev
- 18: Gott tips & nyttigt snacks inför helgen
- 17: Magnihill på Foodexpo
- 11: Kampanj hos Netto
- 07: Konsument: Vårnyhet – Hallon & Mango
februari 2014
januari 2014
december 2013
november 2013
oktober 2013
september 2013
augusti 2013
juli 2013
juni 2013
maj 2013
- 31: Uppdaterad information om frysta jordgubbar
- 23: Ny information om djupfrysta bär
- 20: Magnihill ökade EKO försäljning med 10 procent
april 2013
- 24: Magnihill på mässa i Lund
- 22: Magnihill på mässa i Fredericia
- 16: Fortsatt ökning för ekomat
- 12: Magnihills djupfrysta bär
- 09: Många myter om mat
- 05: Härlig broccoli
mars 2013
- 26: Glad påsk!
- 19: Magnihill i pressen
- 12: Mässa i Jönköping
- 11: Goda och nyttiga ärter
- 04: Magnihill i pressen
februari 2013
- 25: Magnihill deltar på Copenhagen Food Fair
- 25: Danska mästerskapen i skills/yrkesfärdigheter
- 14: Magnihill på BioFach mässan i Nürnberg
januari 2013
- 31: Magnihill pristagare vid årets Ekogala
- 22: Magnihill nominerad till “Årets mylla till hylla” – pris
- 08: Intresset för ekologiskt ökar
- 03: Kockens Utvalda – Ekologiska grönsaker i smart förpackning
december 2012
november 2012
oktober 2012
september 2012
juli 2012
- 24: Dagens skörd
- 11: Ärtskörden är igång
juni 2012
maj 2012
- 22: Nytt recept: Grön ärtsoppa
- 15: Kampanj City Gross v.20
- 08: Nytt recept: Läskande LCHF-glass
- 04: Årets första ärtskott
april 2012
- 11: Bocuse d’Or mässan
- 10: Magnihill 55 år!
- 05: Glad Påsk!
- 03: Kampanj v. 14 City Gross
februari 2012
- 28: Nyheter till konsument
- 27: Kampanj City Gross
- 22: Gott tips!
- 21: Sätt färg på moset
- 16: BioFach 2012
- 09: Lansering av bär hos COOP
- 08: Vilda blåbär
- 03: Kampanj City Gross v.5
januari 2012
december 2011
november 2011
- 24: Recept: Paprikasoppa
- 18: Djupfrysta grönsaker hyllas i Danmark
- 11: Nyhet! Receptbanken är omgjord.
- 10: Ärtor medicin mot växthuseffekten.
- 06: Gott tips! Bondbönor.
oktober 2011
september 2011
- 28: Nytt recept: Rotfruktschutney
- 27: Nytt recept: Lime & örtbakad lax
- 27: Magnihill utreder möjligheterna med biogas
- 22: Nytt recept: Sallad med rödbetsstrimlor
augusti 2011
juli 2011
- 30: Mer grönsaker ger bättre betyg
- 21: Nytt recept: Evas marmelad
- 05: Nytt recept: god Smoothie
- 04: Anticancer-diet
- 01: Mat bättre än piller
juni 2011
- 27: Startskottet för årets ärtsäsong har gått
- 27: Nytt recept: Gryta med bondbönor & rotfrukter
- 23: Trevlig Midsommar
- 20: Hur tillreda grönsaker för barn?
- 16: Nytt recept: Snabb pizza
- 13: Bär motverkar cancer
maj 2011
- 24: Kvartalsrapport: Magnihill ökar 11 procent
- 20: Obetydlig risk att smittas av dvärgbandmask
- 19: Lägg frysta grönsaker på grillen.
- 06: Blåbär – för hälsan och den goda smaken
april 2011
februari 2011
- 26: Nyheter från Magnihill
- 25: Släng inte maten
- 25: Information om dvärgbandmask
- 14: Frysta grönsaker nyttigare än färska
- 13: Djupfryst ökar
januari 2011
december 2010
november 2010
september 2010
juli 2010
- 18: Ärtsäsongen 2010
- 18: Produktnyheter
juni 2010
- 17: Håll formen under sommaren
- 17: Information om pågående & kommande aktiviteter på Magnihill
- 04: Magnihill i varumärkesregistret
maj 2010
- 31: Ät nyttigare – köp djupfryst!
- 28: Djupfryst lika nyttigt som färskt
- 24: Magnihill stängt för utbildning från kl 12.00 den 28/5
april 2010
mars 2010
- 23: Glad Påsk!
februari 2010
januari 2010
december 2009
september 2009
juli 2009
maj 2009
april 2009
- 05: BRC Certifiering
februari 2009
- 05: BioFach 2009
oktober 2008
september 2008
- 08: Brist trots utökad ekologisk jord
- 08: Ekologiskt odlade grönsaker efterlyses
- 03: Ekologiskt dubblade i värde på Magnihill
augusti 2008
juli 2008
maj 2008
april 2008
mars 2008
januari 2008
mars 2007
- 05: Forskning SLU