10 portioner
1000 g Magnihill rödbeta tärnad (art.nr 33803 KRAV)
250 g Magnihill äpple tärnad (art.nr 33624 KRAV, 33205 konventionell)
2 rödlökar, finhackade
2,5 dl majonnäs
2 dl crèmefraiche
2 msk dijonsenap
2,5 krm svartpeppar
1,5 krm salt
Topping: finhackad persilja
Gör så här
Ta fram en kastrull och koka upp lättsaltat vatten. Lägg i de tärnade rödbetorna & låt sjuda i ca 1 minut, låt rinna av och svalna.
Lägg de tinade äppletärningarna och rödlök i en rymlig skål tillsammans med de kalla rödbetstärningarna. Blanda ihop allt med majonnäs, crèmefraiche och dijonsenap.
Smaka av med svartpeppar & salt. Toppa med finhackad persilja.
Recept framtaget i samarbete med Louise Bondebjer