Menu

Klassisk rödbetssallad

10 portioner

ca 625 g Magnihill rödbeta tärnad svensk KRAV art nr 33803 (nyhet! Februari 2024)
2 svenska röda äpple, finhackade med skal
2 rödlökar, finhackade
1,5 dl majonnäs
1 dl crèmefraiche
1 msk dijonsenap
1,5 krm svartpeppar
1 krm salt
Topping: finhackad persilja

Gör så här

Ta fram en kastrull och koka upp lättsaltat vatten. Lägg i de tärnade rödbetorna & låt sjuda i ca 1 minut, låt rinna av och svalna.

Lägg finhackat äpple och rödlök i en rymlig skål, lägg ner även de avsvalnade rödbetorna, blanda ihop tillsammans med majonnäs, crèmefraiche och dijonsenap.

Smaka av med svartpeppar & salt! Toppa med finhackad persilja!

Recept framtaget i samarbete med Louise Bondebjer