Menu
Nyheter

Ärtsäsongen är avslutad och rotfruktssäsongen igång

morot2Vi på Magnihill kan nu blicka tillbaka på en ärtsäsong som varit god med bra utfall. Dem sista ärterna för säsongen skördades, tvättades, gick igenom hela produktionsledet och frystes in för ett par veckor sedan.

Rotfruktssäsongen drog igång direkt efter ärterna och vi producerar nu potatis för fullt. Första veckan i september startar sedan morots skörden. På bilden här till höger ser vi nyskördade morötter från förra året.

Vår produktion och vår packavdelning är väldigt flexibla och Magnihill kan erbjuda ett stort utbud av rotfrukter vad gäller både form och storlek samt även olika förpackningar.

Vi erbjuder t.e.x. både morötter och potatis i allt från 25 kg säckar till mindre förpackningar som 4×2,5 kg påsar förpackade i en 10 kg kartong alternativt 2×2,5 kg påsar förpackade i 5 kg kartonger.

Denna höst kommer vi även att lansera en del nya produkter. Närmare information om detta kommer.

Vi erbjuder nu även konsumentförpackningar med grönsaker i 750 grams påsar som packas på Magnihill i vår egen packavdelning.