Menu
Nyheter

Magnihill pristagare vid årets Ekogala

Vid dagens Ekogala som genomförts i samarbete mellan Axfood, Lantmännen, LRF, SMA Mineral, och Ekoweb som även ansvarar för arrangemanget har Magnihill vunnit priset ”Årets Mylla till Hylla” Det är en stor ära för oss på Magnihill och ger oss inspiration att fortsätta på vår inslagna väg som en av pionjärerna inom ekologisk livsmedelsproduktion i Sverige.

Motiveringen till nomineringen löd:

Magnihill: Med en benhård övertygelse och vilja att odla och sälja ekologiskt har verksamheten på 20 år vuxit från produktion i Wivecas Almgrens egna kök till en mångmiljonindustri med en betydande andel export. Med ena foten djupt ner i den skånska myllan och handen utsträckt mot kunderna har Magnihill kontroll från frö till konsument och går från klarhet till klarhet i försäljningsframgång.

myllatillhylla