Menu
Nyheter

Magnihill ökade EKO försäljning med 10 procent

I senaste nr av Ekowebs nyhetsbrev står det att läsa att Magnihills EKO försäljning ökat under 2012.

Vi har under många år gjort stora satsningar på ekologiskt vilket gav resultat tidigare i år då vi stod som vinnare på EKO galan i Stockholm av ”Mylla till hylla” priset. Under 2012 var 32 procent av den totala omsättningen ekologisk och vi ökade EKO försäljningen med 10 procent.

VD Wiveca Almgren uttalar sig till Ekoweb:

Under 2013 kommer vi att satsa ännu mer på ekologiskt. Vi har nya snitt på gång som vi hoppas få in hos grossisterna. Vi hoppas mycket på kommunernas arbete med ekologiskt. Vi vill även lansera mer mot konsument, men det är jättesvårt att ta sig in i detalhandeln.

Vi glädjer oss även åt att vi lyckats öka den ekologiska ärtodlingen under 2013 och vi hoppas på ett riktigt bra utfall av denna säsongens ärtskörd.