Menu
Konsument / Nyheter

Nyhet! Ekologiska KRAV-märkta jordgubbar i ny förpackning

Jordgubbar Magnihill EKO KRAV
Magnihills nya konsumentpåsar är här! Vi har tänkt till ur ett miljö- och återvinnings perspektiv och valt en vit påse med minimalt med tryck. Istället för produktfoto eller miljöfoto tryckt på påsen har vi ett transparent fönster som visar den verkliga produkten. Allt enligt våra kärnvärden nära, äkta & inspirerande.

Magnihill vill fortsätta satsa på svensk arbetskraft och på fabriken i Mörarp. Vi satsar på att utveckla fabriken och har investerat i en omfattande ombyggnad under 2021/2022, trots rådande pandemi. 

Packlinjen har byggts om och är numera helautomatisk. Detta innebär ökat antal kilo som packas per timme och minskade stopp. Vi har fördubblat vår kapacitet och har gått från 1500 kg/tim och packar numera ca 3000 kg/tim. Detta innebär att vi kan leverera till våra kunder på ett betydligt snabbare och säkrare sätt.  

Nyhet! Ekologiska KRAV-märkta jordgubbar 

Äntligen! Vi vet att ni är många som efterfrågat ekologiska jordgubbar i mindre förpackning än 2,5 kg. Vi lanserar ekologiska jordgubbar i konsumentförpackning om 850 gram! Fråga efter produkten hos någon av våra återförsäljare.

Fråga efter jordgubbarna i din butik – det är efterfrågan som styr.

Art.nr: 106029 Jordgubbar KRAV – Se produktblad