Menu
Nyheter

Rotfruktssäsongen har dragit igång

morot2Efter en dryg veckas produktion av potatis har Magnihill nu skördat de första morötterna för säsongen.

Morötterna går först igenom vår rotfruktstvätt, för att sedan sorteras och skalas. Dem kontrolleras därefter manuellt innan morötterna blir till klyftor, strimlor, tärningar eller skivor i olika storlekar. Morötterna blancheras sedan och fryses in. Därefter följer en kontroll av vår metalldetektor och slutligen blir morötterna förpackade.

Vår produktion och vår packavdelning är väldigt flexibla och Magnihill kan erbjuda ett stort utbud av rotfrukter vad gäller både form och storlek samt även olika förpackningar. Vi erbjuder morötter i allt från 25 kg säckar till mindre förpackningar som 4×2,5 kg påsar förpackade i en 10 kg kartong.

Vi erbjuder nu även konsumentförpackningar i 750 grams påsar som packas på Magnihill i vår egna packavdelning. Där ingår en blandning med ärter och morötter.

Vi erbjuder även 750 grams påsar med soppgrönsaker där morötter ingår, rotfrukter där morötter ingår och en påse med enbart ärter. Våra konsumentförpackningar med grönsaker hittar Ni här.