Menu
Mässor / Nyheter

Bocuse d’Or mässan

Magnihill medverkade i Bocuse d’Or mässan som är en tävling för proffesionella kockar. Bocuse d ´Or (kock EM) hålls vartannat år. I år anordnades tävlingen i Bryssel 18-21 mars i samband med mässan Horeca Life. På plats på mässan fanns bland andra Gastronomi Sverige, som står bakom den svenska satsningen på Bocuse d´Or, internationella kockar, belgiska inköpare samt restaurang och butiksägare. Även Bryssels kvalitetsmedvetna studenter och allmänhet kunde besöka mässan.

Vi säger grattis till Adam Dahlberg som fick silvermedalj samt att Sverige fick värdskapet för kock-EM 2014.

Från Matlandet.se:
Under mässan bjöds besökare i montern på en rad svenska produkter.

Havtornsmarmelad från Torgunnehagen, ost från Almnäs Bruk, Solmarkas Delikatessknäckebröd, kallrökt renkalvkött från företaget ReinDear, Vilmas Knäckebröd, Svenskt Butikskött AB presenterade sitt ekologiska sortiment, nötkött, kyckling, lammkött och griskött tillsammans med Jord på trynet och Bosarpskyckling. Frysta grönsaker från Magnihill samt potatis- och rotfruktskrisp från Larsviken (Lanthandeln i Viken AB).
[…]
Läs mer på www.matlandet.se