Menu
Nyheter

Magnihills 55-års jubileum

För 55 år sedan såddes fröet till Magnihill av Lennart Pehrsson, Wivecas pappa. Efter att han bärgat sin första potatisskörd på den nyförvärvda gården började han fundera på vad han skulle göra med gården. Idag är Magnihill det största och enda privatägda förädlingsföretag för grönsaker i Norden.

Magnihill firade sitt 55-års jubileum i mars med pompa och ståt under en hel dag tillsammans med inbjudna gäster. Wiveca och Fredrik berättade lite om Magnihills 55-åriga historia och om den ljusa framtiden. Efter det skedde en guidad tur runt hela gården där besökarna fick se hur hela processen fungerar på Magnihill. Genom råvaruintag, produktion, packning och fryslager.

Torbjörn Lagmark stod för catering av en vacker och smakrik buffé. Alla rätter i buffén hade någon av Magnihills produkter som råvara.

Vi alla på Magnihill vill tacka Torbjörn Lagmark och våra kära gäster för en härlig dag tillsammans.

Klicka på bilderna för större storlek.