Menu
Nyheter

Magnihill på EKO mässa i Köpenhamn

Magnihill fanns på plats idag på mässan som hålls i Københavns Madhus. Under denna första dag av mässan välkomnades besökare till den ekologiska marknadsplatsen där man fick chans att gå runt och prata med utställare och ta del av lite av alla de ekologiska varor som finns på marknaden.

Magnihill representerades av Lisbeth Vittrup och Wiveca Almgren och vi fick följande fina presentation på Københavns Madhus hemsida: Magnihill: The people at Magnihill are constantly developing their range of frozen vegetables. The products are renowned for their attractive colors. The company has specialized in meeting customer demand by offering a large number of cuts and combinations.

kbhmadhus

För mer information kring mässan och det arbete Københavns Madhus bedriver för att förbättra matkulturen i de offentliga köken vänligen besök deras informativa hemsida.