Menu
Nyheter / Storhushåll & Industri

Nu finns vårt sortiment även hos Outofhome.se

Vi har en spännande vår framför oss med nya och inspirerande e-handelskunder. En av dem är Outofhome.se som tagit in stora delar av vårt Foodservice/Storhushåll sortiment. Outofhome.se levererar alltså matvaror till Storkök.

För ett par månader sedan åkte jag för att besöka fabriken där produktionen sker. Det var en varm sommardag och förmodligen var de gröna fälten och vägen in till Magnihill något av det vackraste jag sett söder om Göteborg. Margareta på Magnihill tog emot mig i ett stort herrgårdshus precis vid fabriken och det är otroligt kul att nu kunna lansera ett stort sortiment av frysta bär, frukter, grönsaker och rotfrukter från Magnihill till våra café och restaurangkunder. – Jacob Hillestad Andreasson, VD Outofhome.se

Läs mer om Magnihill på Outofhome.se eller se vårt sortiment hos Outofhome.se