Menu
Konsument / Nyheter / Storhushåll & Industri

Ny återförsäljare: Rigtig mad – riktig mat på danska.

Ny återförsäljare

Vi kan stolt meddela att Magnihills ekologiska butikssortiment numera finns hos Rigtigmad.dk – mat för ett bättre liv.
Rigtigmad.dk är en utav flera nya inspirerande återförsäljare inom näthandeln.

Rigtigmad.dk är en butik som handplockar leverantörer och på det viset levererar unika handplockade varor som alla har 100% naturligt innehåll.
Precis som våra produkter, rena råvaror som är skördade när de är som allra bäst för att sedan frysas ned direkt så att alla vitaminer och näringsämnen bevaras.

Varför djupfryst?

Djupfrysning är den mest skonsamma metoden för att förlänga hållbarheten hos livsmedel. Smak, lukt, konsistens och, inte minst, näringsvärde bevaras på ett överlägset sätt genom att råvaran fryses in i det ögonblick när den är som bäst.
Färskheten och kvaliteten hos en råvara avtar med tiden på grund av naturliga nedbrytningsprocesser. För icke-frysta produkter innebär det att kvaliteten försämras snabbt, ibland på bara några dagar.

Djupfrysning är ett effektivt sätt att bromsa denna nedbrytning. Vid infrysningen låses kvaliteten in och ”tiden stannar”. Du kan efter många månader plocka fram en produkt ur frysen och den håller samma höga kvalitet som i det ögonblick den frystes in.

Fördelarna med djupfryst

Djupfryst är färskare än färskt. Vitaminer, näringsämnen och bakteriologin förändras inte i frysen. Vi skördar när råvaran är som bäst (skördar inte omogna råvaror). Kräver inte konserveringsmedel.

Foto: Rigtigmad.dk