Menu
Nyheter / Storhushåll & Industri

Nyhet! Ekologiska svenska wokgrönsaker KRAV

Magnihill vill inspirera till att odla mer här i Sverige och vi tror att vi närmar oss en punkt då gästerna i restaurangen och konsumenten i butiken börjar värdera ursprung och kvalité – inte bara pris. Vi hoppas att inte minst krisen vi befinner oss i just nu får fler att förstå värdet av att vi ska kunna vara självförsörjande och producera mer mat i Sverige.

– Vi bygger lånsiktiga samarbeten med våra odlare, säger Wiveca Almgren. Vi söker efter de godaste sorterna, de gamla bortglömda och ifrågasätter ibland varför vi inte odlar vissa råvaror i Sverige. Vi vill inspirera till att odla mer i Sverige!

Nu lanserar vi svenska ekologiska och KRAV-märkta Wokgrönsaker som innehåller morot gul och orange, polkabeta (Chioggia; Italiensk rödbeta), sockerbeta och palsternacka. Alla grönsaker är förvällda och odlade i Sverige av Magnihills utvalda odlare.

Grönsakerna skördas och transporteras direkt till fabriken, där vi tvättar, skalar, snittar och kokar.

Med full spårbarhet kan vi följa råvarans väg från frö till färdig fryst produkt. Färska råvaror är känsliga och kan lätt skadas vid långa transporter. Våra råvaror skördas när de är som bäst och fryses direkt efter skörd. Därmed bevarar vi allt det goda och nyttiga hela vägen hem till dig. Nu kan du ha färskfrysta grönsaker, frukt och bär hemma i frysen hela året.
Bekvämare kan det inte bli.

Odlas, packas och kontrolleras av Magnihill AB i Mörarp, Sverige. 
Wokgrönsaker svenska KRAV – klicka här för produktblad