Menu
Konsument / Magnihill / Nyheter

Nya produkter och ny design på ekologiska sortimentet till konsumenter

Magnihills nya konsumentpåsar är här! Vi har tänkt till ur ett miljö- och återvinnings perspektiv och valt en vit påse med minimalt med tryck. Istället för produktfoto eller miljöfoto tryckt på påsen har vi ett transparent fönster som visar den verkliga produkten. Allt enligt våra kärnvärden nära, äkta & inspirerande.

Magnihill vill fortsätta satsa på svenska råvaror, odling och på fabriken i Mörarp. Vi satsar på att utveckla fabriken och har investerat i en omfattande ombyggnad under 2021/2022, trots rådande pandemi. 

Packlinjen har byggts om och är numera helautomatisk. Detta innebär ökat antal kilo som packas per timme och minskade stopp. Vi har fördubblat vår kapacitet och har gått från 1500 kg/tim och packar numera ca 3000 kg/tim. Detta innebär att vi kan leverera till våra kunder på ett betydligt snabbare och säkrare sätt.  

Nyligen packades de nya konsumentpåsarna i den nya helautomatiska packlinjen! Nu finns våra fantastiska helsvenska ekologiska vegetariska pytt i panna – pyttrotfrukter KRAV samt wokgrönsaker KRAV på lager för omgående leverans.

Köp produkterna hos www.mylla.se eller fråga efter produkterna i din butik på Mathem.se eller Mat.se – det är efterfrågan som styr.

Art.nr: 716029 Wokgrönsaker svenska KRAV – Se produktblad | Köp hos Mylla.se
Art.nr: 686029 Pyttrotfrukter svenska KRAV – Se produktblad | Köp hos Mylla.se