Menu
Mässor / Nyheter

Vi ses på Fastfood & Café i Stockholm – anmäl dig för fri entré

Välkommen till vår monter L:16 som vi har tillsammans med Ekologiska Säljbolaget. Kom förbi för att prata om djupfryst och hållbar mat. Låt dig inspireras av vårt härliga djupfrysta sortiment, ta en titt på våra nyheter och smaka på inspirerande rätter gjorda på våra djupfrysta produkter.  

Fast Food & Cafe & Restaurant Expo (FFCR)  är Sveriges största mässa inom foodservice och storhushåll som äger rum den 31 januari till 1 februari på Kistamässan i Stockholm. Under två heldagar kommer vi att vara på plats för att presentera våra nyheter och inspirera till ekologisk och hållbar mat. Boka in ditt besök redan nu genom att klicka på länken nedan för att anmäla dig och få fri entré.

Anmäl dig här för fri entré
För att få fri entré till mässan, klicka på knappen nedan och anmäl dig redan idag.