När jorden i Skåne och Halland värms upp av vårsolen, sår vi inte bara ärter – vi sår smaken av sommar, hållbarhet och omsorg. 🌍
Våra ärter odlas i nära samarbete med odlarna. Tillsammans väljer vi frösorterna med stor omsorg, alltid med smak och kvalitet i fokus. För att jorden ska må bra – och leverera i generationer – odlar vi bara ärter på samma åker vart sjunde år.
Och när det väl är dags för skörd, sker det med precision. Under juni till augusti plockas ärterna exakt den dag då sötman är som allra bäst. Inom bara några timmar är de sköljda, rensade, förvällda och frysta – för att behålla all smak och näring, precis som naturen tänkt det.
Från skånsk jord till din frys – snabbt, varsamt och hållbart.
Följ med oss under säsongen, så berättar vi mer om hur våra gröna små hjältar växer fram! 🫛
💡 Visste du att svenska ärter är ett av de mest klimatsmarta valen du kan göra?
Från jord till frys på bara några timmar – det är vår version av fast food. 🌍
#Magnihill #Ärtsådd2025 #FrånJordTillFrys