Menu
Konsument / Nyheter / Storhushåll & Industri

Årets Företagare 2014!

Magnihill årets företagare 2014

Helsingborg den 3 december 2014

Företagarna och Helsingborgs stad har beslutat utse Wiveca och Fredrik Almgren Magnihill till Årets Företagare 2014 med motiveringen:

”Vi hyllar idag Wiveca och Fredrik som från ett konventionellt jordbruksföretag lyckas med att driva upp ett modernt grönsaksföretag. Magnihill har under deras ledning blivit storproducent av grönsaker både inom och utanför Sveriges gränser.”

Magnihill årets företagare 2014

I en ceremoni i gårkväll blev Wiveca & Fredrik Almgren utnämnda till Årets Företagare 2014. Tillsammans med familjen, styrelsen och ledningsgruppen (Lisbeth Vittrup saknas) fick de ta emot priset under högtidliga former på rådhuset i Helsingborg.

Läs mer på Helsingborg Kommuns hemsida.