Menu
Nyheter

Magnihill utökar samarbetet med Ekologiska Säljbolaget

Efter sju framgångsrika år har Margareta Zimmerman beslutat sig för att lämna sitt uppdrag som försäljningsansvarig på foodservice & retail på Magnihill i Sverige, för att få mer tid och utrymme för andra saker i sitt liv. Vi tackar för den här tiden och önskar Margareta all lycka till i framtiden.

Ekologiska Säljbolaget

När Margareta nu valt att avsluta sitt uppdrag hos oss har vi beslutat oss för att utöka vårt samarbete med Ekologiska Säljbolaget, där vi känner att våra gemensamma värderingar om vad som är viktigt ur ett hållbart samt hälsosamt perspektiv, skall driva försäljningen av frysta grönsaker, frukt & bär till nya nivåer. 

Från 1 november tog Ekologiska Säljbolaget över försäljningsansvaret för foodservice och retail i Sverige.

Er nya kontaktperson är Leif Olausson,
Försäljningschef Foodservice Ekologiska Säljbolaget:
 leif@ekologiskasaljbolaget.se
Mobil: 070-399 06 78