Menu
Magnihill / Nyheter

Sådden är i full gång!

Sådd av morötter Magnihill

En stabil svensk livsmedelsproduktion är viktig för Sveriges självförsörjning och för vår krisberedskap. Det är viktigare än någonsin att välja svensk mat och dryck, så att vi kan välja svenskproducerat även imorgon.

Titta efter Från Sverige- märket nästa gång du handlar så kan du vara säker på att varan du köper är odlad eller född i Sverige och att den dessutom är förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige. 🥕🇸🇪🌱 

Varje år odlas, skördas och produceras flera tusen ton ärter och rotfrukter från Magnihills Gård. Dessa råvaror har alla getts de bästa förutsättningarna för att motsvara kundens behov och önskemål. För att detta ska vara möjligt, väljer vi att vara med i processen redan från början. Allt börjar med ett litet frö…