Menu
Magnihill / Nyheter

KRAV-märkt på julbordet

Nu är vi inne i julveckan och vi vill gärna tipsa om en fräsch KRAV-märkt favorit till julbordet. 

Gör en härlig grönkålssallad med vår ekologiska KRAV-märkta hackade lösfrysta grönkål och våra ekologiska granatäpplekärnor. Här är ett enkelt och väldigt gott recept på grönkålssallad som man snabbt svänger ihop. Passar både som tillbehör till julmaten eller som en lätt förrätt. 

Minska matsvinnet och ta bara fram den mängd du behöver ur frysen.

Gör så här

  1. Ta fram vår hackade lösfrysta Grönkål KRAV ur frysen och låt tina. Pressa över citron eller apelsin om du föredrar det, ha på olivolja, salt och peppar. Massera in detta i grönkålen med rena händer, gör det i ett par minuter. Går även utmärkt att skära apelsinskivor och lägga i salladen om så önskas.
  2. Ta fram granatäppelkärnorna ur frysen och låt tina något innan du strör granatäpplekärnor över salladen. Hacka mandel grovt och strö över den med. Servera!

Vi önskar er alla en GOD JUL!