Menu
Magnihill / Nyheter

Vi stödjer Barncancerfonden

Vi hoppas ni får en riktigt härlig grön jul med mycket god och klimatsmart mat på julbordet. Med förväntan och framtidstro ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter.

Som julgåva skänker vi även i år pengar till Barncancerfonden i deras viktiga arbete för att utrota barncancer. Barn och cancer hör inte ihop. Gör som vi och stöd Barncancerfondens viktiga arbete i jul. Tillsammans hjälper vi till att hålla cancer borta från barn!

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent. Men vi vill att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva, och kunna få leva ett gott och långt liv. Därför är vi med och stödjer Barncancerfondens viktiga arbete under julen 2022, och det är vi stolta över.

Vi vill gärna göra er uppmärksamma på att vi har lite önskemål angående beställning och utleveranser av varor mellan jul och nyår samt i början av det nya året. Se våra öppettider och leveransschema här: https://magnihill.se/jul/

God jul & Gott nytt år önskar vi på Magnihill