Menu
Nyheter / Storhushåll & Industri

Nyhet! Små broccolibuketter KRAV

Vi fortsätter att satsa på ekologiskt och nu lanserar vi ännu en KRAV-märkt produkt. Små ekologiska broccolibuketter som är perfekt att använda i wok, pajer eller gratänger.

All ekologisk mat som är märkt med EU-lövet eller KRAV-märket är tredjepartscertifierad. Det betyder att någon annan än den som odlar, producerar och säljer har granskat och kontrollerat den. Här kan du läsa mer om fördelarna med att välja ekologisk mat.

Art.nr: 33748 Broccoli 10-20 mm KRAV 2×2,5 kg – läs produktblad på Dabas

Menigo BNR 411715 – köp här

Fråga efter produkten hos din grossist!

Fem skäl att välja ekologiskt

Renare miljö: Ekologisk mat produceras utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Det ger oss renare vatten, bördigare jordar och ökad biologisk mångfald.

Bättre hälsa: Naturliga råvaror innebär att både du som äter produkterna och vi som arbetar med dem slipper utsättas för naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och onödiga tillsatser.

Minskad klimatpåverkan: Vid val av ekologisk mat tar vi ett steg för att minska utsläppen av växthusgaser som i stor utsträckning kommer från fossil energi.

Kvalitet: Råvarorna får växa sig starka utan kemisk hjälp. Råvarorna är GMO-fria för att minska riskerna för natur och miljö.

Ökad biologisk mångfald: Ekologiska produkter gynnar den biologiska mångfalden så som bin, humlor och andra insekter.