Menu
Konsument / Nyheter / Storhushåll & Industri

Frozen food day – varför djupfryst?

I dag vill vi fira att det är ”Frozen Food Day”. Varför djupfryst, vad är fördelarna?

Vi på Magnihill tycker att det ska vara enkelt och smidigt att laga god och näringsrik mat. Med våra produkter slipper du att skala och hacka – ta bara ut exakt den mängd du behöver från frysen. Du minskar både matsvinn och får mer tid över till annat!⁣

Tiden stannar i frysen. Vid infrysning låses kvaliteten, näringsämnen och vitaminer in för att sedan hålla samma höga kvalitet flera månader senare när du plockar fram en produkt ur frysen. ⁣

Färska råvaror är känsliga och kan lätt skadas vid långa transporter. Våra råvaror skördas när de är som bäst och fryses direkt efter skörd. Därmed bevarar vi allt det goda och nyttiga hela vägen hem till dig.⁣

Inspiration till hur du bäst tillagar frysta produkter från växtriket finns i vår receptsamling. Här spirar matglädjen!