Menu
Magnihill / Nyheter / Recept / Storhushåll & Industri

Ekologiska recepttävlingen: Ekomatcentrum samarbetar med Magnihill

Ska du kombinera en ekologisk meny till den ekologiska recepttävlingen? Missa inte chansen att näringsberäkna dina recept i Ekomatcentrums kostdataprogram ”Ekomatsedeln”. I Ekomatsedeln kan du enkelt se om ditt recept följer de svenska näringsrekommendationerna.

Dessutom har Ekomatsedeln fokus på miljö och klimat. Ekomatsedeln är ett användarvänligt näringsberäkningsprogram anpassat för alla storkök och det mest användarvänliga kostdataprogrammet på marknaden.

Prova Ekomatsedeln gratis t.o.m. den 31/1 2021

Nu under tävlingen har du möjlighet att prova Ekomatsedeln. På Ekomatsedeln.se skapar du enkelt ett eget användarnamn genom att klicka på Nyregistrering högst upp till höger. Använd koden MAGNIHILL21EMC och skapa sedan ett personligt lösenord. Efter att du skrivit in dina kontaktuppgifter kan du börja använda programmet. Under den orangea fliken väljer du vilka råvaror/ingredienser samt mängd som ingår. Du väljer även till vilken målgrupp som receptet lagas till (förskola/skola/personalrestaurang eller äldrevård). När allt är inlagt ser du på en gång om receptet är näringsmässigt korrekt eller inte. Det är busenkelt att öka eller minska olika ingredienser tills du uppnår ett resultat som du kan vara nöjd med.

Ekomatcentrum kommer att lotta ut 3 årsabonnemang på Ekomatsedeln bland de kök som testat och sparat sina recept i databasen. (värde: 1000 kr st)

Vill du läsa mer om Ekomatsedeln:  www.ekomatsedeln.se
Hör av dig till Ekomatcentrum på: info@ekomatcentrum.se om du stöter på problem!


Läs mer om den ekologiska recepttävlingen här: https://magnihill.se/tavling