Menu
Magnihill / Nyheter

Organic Sweden stärker styrelsen med vår VD Wiveca Almgren

Wiveca Almgren, VD & ägare av Magnihill är ny ledamot i Organic Swedens styrelse. Wiveca har sedan länge ett stort engagemang för ekologiska och KRAV-märkta livsmedel. Redan 1994 förstod Wiveca att ekologisk mat är framtiden, då KRAV-certifierades hela anläggningen och vi har sedan dess jobbat med att utveckla det ekologiska sortimentet. I dag är vi stolta över att vi har ett av marknadens bredaste sortiment inom djupfrysta frukter, grönsaker och bär.

– Det är med stor inspiration och glädje jag tar steget in i Organic Swedens styrelse. Att vara med och påverka ekologiskt i Sverige är något jag brinner för. Med min förmåga att hitta lösningar och se möjligheter hoppas jag kunna bidra. Jag vet att det arbete vi gör idag påverkar oss alla för en lång tid framöver – det ser jag som en spännande utmaning.

Wiveca Almgren, VD & ägare Magnihill AB