Menu
Konsument / Nyheter / Storhushåll & Industri

Nyhet! Ekologisk glutenfri Falafel

Magnihill ekologisk falafel glutenfri vegansk

Nyhet! Nu lanserar vi en glutenfri Falafel EKO som består av 80% ekologiska Kikärter. Falafeln är vegansk och kryddad med finhackad persilja, spiskummin och koriander.  Falafeln är perfekt att ta ut ur frysen när maten behöver bli klar snabbt. Falafeln fungerar utmärkt att tillaga direkt från frysen, tillaga i ugnen, fritös eller stekpannan.

Falafel har sitt ursprung i mellanöstern och serveras ofta med en tahinisås i ett tunnbröd eller som plockmat på en mezetallrik. Tillaga den frysta falafeln direkt i stekpanna, fritös eller ugn. Servera den gärna i pitabröd med en god kall sås till så har du en snabb och god vegetarisk rätt!

Falafel EKO (art.nr: 33746) produceras i Sverige för Magnihill AB och finns för omgående leverans.
Se produktinformation på Dabas – klicka här.

Recept:

Vegetarisk falafelbowl med svenska rotfrukter och rödbetscremé