Menu
Konsument / Nyheter / Storhushåll & Industri

Kampanj på ekologisk glutenfri Falafel

Magnihill ekologisk falafel glutenfri vegansk

Med Magnihills glutenfria ekologiska Falafel gör du snabbt och enkelt en vegansk rätt. Tillaga den frysta falafeln direkt i stekpanna, fritös eller ugn. Servera i pitabröd med hummus (gjord på t.ex. rödbeta, kikärter, ärter eller någon av dina favoritgrönsaker – recept finns här), sallad och valfria tillbehör.

Falafel har sitt ursprung i mellanöstern och serveras ofta som plockmat på en mezetallrik. Magnihills ekologiska falafel är gjord på 80% ekologiska kikärter från Italien och den är kryddad med bland annat finhackad persilja, spiskummin och koriander.

Falafel EKO 5 x 1 kg (art.nr: 33746) produceras i Sverige för Magnihill AB och finns för omgående leverans.
Se produktinformation på Dabas – klicka här.

Falafeln finns just nu på kampanj hos Mathem – klicka här!