Menu
Magnihill / Nyheter / Storhushåll & Industri

Tävla & vinn med Magnihill

Nu kör vi igång med en ekologisk recepttävling riktad till yrkeskockar inom storhushållsverksamhet. Visa era kunskaper och skicka in era bästa recept till oss!

Vinnarna av tävlingen bjuds på en härlig matresa till Skåne under våren 2021. En dag och kväll med överraskningar, studiebesök och tillagning av vinnarrecepten med assistans av Kurt Weid. På kvällen får ni avnjuta en middag på en restaurang samt övernattning på hotell.

Juryn består av Wiveca Almgren, VD & ägare – Kurt Weid – Margareta Zimmerman, Försäljningsansvarig Foodservice SE

Erbjudande i samarbete med Ekomatcentrum

Ska du kombinera en ekologisk meny till den ekologiska recepttävlingen? Missa inte chansen att näringsberäkna dina recept i Ekomatcentrums kostdataprogram ”Ekomatsedeln”. I Ekomatsedeln kan du enkelt se om ditt recept följer de svenska näringsrekommendationerna. Läs mer om erbjudandet här.

Tävlingsregler & mall för tävlingsanmälan

Skriv ut tävlingsregler – klicka här.
Skriv ut mall för tävlingsansökan – klicka här.