Menu
Nyheter / Recept / Storhushåll & Industri

Nya recept: marinerad ekologisk Gulbeta och Sockerbeta

Magnihill har inlett ett samarbete med Kurt Weid som har tagit fram några recept till Magnihills produkter. Kurt är grundare av det moderna kocklandslaget och med en karriär som domare i internationella matlagningstävlingar är Kurt smått legendarisk inom svensk gastronomi. Kurt är också grundare till tävlingen SkolmatsGastro ”en tävling han startade för att höja statusen för landets fantastiska skolkockar”.

Först ut är recept till våra svenska ekologiska nyheter Sockerbeta strimlad KRAV och Gulbeta klyftad KRAV.


Marinerade gulbetor med ingefära – se recept här.

Marinerade Sockerbetor med stjärnanis – se recept här.

Krämig yoghurtglass med sockerbeta ger en fantastisk smak – klicka här för recept.

Gulbeta klyftad Svensk KRAV 5x1kg art.nr: 33787 finns att köpa hos:
Mathem.selänk
Martin & Servera art.nr: 339846 – länk
Menigo art.nr: 409370 – länk

Sockerbeta strimlad Svensk KRAV 5x1kg art.nr: 33788 finns att köpa hos:
Mathem.selänk
Martin & Servera art.nr: 251138 – länk
Menigo art.nr: 409371 – länk

Foto: Charlotta Lingwall för Magnihill AB © 2018